Despre noi

Despre noi

Suntem o companie de producție publicitară cu o experiență de peste 20 de ani și vă putem ajuta să creșteți vizibilitatea ofertelor Dvs. cu reclame atractive.

Reclama luminoasă constă in expunerea prin litere volumetrice sau casete luminoase a unor denumiri, imagini, idei. O promovare prin aceste instrumente creează o strategie de marketing benefică pentru companie.
O prezentare ce iese in evidență este primul pas spre o creștere a vânzărilor. O expunere luminoasă va va da un avantaj in fața concurenței, modul in care transmiteți un mesaj fiind foarte important, deoarece vă va oferi o mai mare vizibilitate.
Realizăm casete luminoase, siglă firma cu litere volumetrice luminoase sau neluminoase, iluminare directă, laterală sau halou, decorațiuni din polistiren, neon luminos personalizat.

Toate aceste produse sunt un mod foarte populat de promovare a afacerilor de zeci de ani. Sunt ieftine si pot fi utilizate in diverse scopuri, precum directionarea unei locatii, ca bannere de afaceri sau evenimente, pentru promovarea serviciilor sau a bunurilor, etc.

Conduci o companie mare, un magazin, sau un mic coafor? Nu contează, poți folosi o reclamă luminoasă pentru orice fel de firmă. Acestea te vor ajuta să fii remarcat și să le furi ochii potențialilor clienți.

 Cunoaștem dorința clienților noștri de a pune în evidență profesionalismul serviciilor lor de aceea ne consultăm, decidem împreună și realizăm. Ne recomanda calitatea (oferim garanție produselor noastre) , experiența (proiectele realizate).

Contactează-ne chiar astăzi!”

Neon luminos personalizat

Alternativa actuala si eficienta la tuburile spectrale.

Litere volumetrice

O modalitate foarte eficienta de expunere.

Casete luminoase

Cea mai noua si mai utilizata metoda de expunere .

Decoratiuni petreceri tematice

Decoratiuni realizate din polistiren pentru evenimente